Lediga jobb som Teamledare i Haparanda

Se lediga jobb som Teamledare i Haparanda. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Haparanda som finns hos arbetsgivaren.

Vi växer och behöver en till Teamledare

Ansök    Okt 12    H1 Communication AB    Teamledare
H1 söker en Teamledare till Haparanda Är du pigg, driven och energisk – och dessutom en fena på service – så kan det vara dig vi söker. Just nu söker vi en ny medarbetare till rollen som Teamledare inom Teknisk Support i Haparanda. Vi söker dig som motiveras av att arbeta mot mål, ha tät kundkontakt och har en stark servicekänsla. Det är ett plus om du har tidigare erfarenhet av ledarskap, kundkontakt, och brinner för service. Vi erbjuder en roll med mycke... Visa mer
H1 söker en Teamledare till Haparanda
Är du pigg, driven och energisk – och dessutom en fena på service – så kan det vara dig vi söker. Just nu söker vi en ny medarbetare till rollen som Teamledare inom Teknisk Support i Haparanda.
Vi söker dig som motiveras av att arbeta mot mål, ha tät kundkontakt och har en stark servicekänsla. Det är ett plus om du har tidigare erfarenhet av ledarskap, kundkontakt, och brinner för service.
Vi erbjuder en roll med mycket variation och stora möjligheter till utveckling tillsammans med ett fantastiskt team av kollegor.
Hos H1 får du också en rolig arbetsplats med en aktiv eventgrupp som lägger stort fokus på personalaktiviteter, trivsel och gemenskap.
I rollen kommer du ansvara för att produktionen fungerar dagligen, att medarbetare inom produktionslinan ges möjlighet till personlig utveckling och utbildning och att ni når produktionens satta mål.
Uppdragen mot kund som du kommer ansvara för tillsammans med produktionslinans Client Coordinator hanteras på ett flertalet språk över Norden så det är en fördel att du är bekväm i att hantera personal och kund på distans. Kunderna finns inom flera växande branscher bla. inom e-mobility, e-identification och delningsekonomi. Rollen kan också innebära att du behöver resa i tjänsten.
Teamets huvudsakliga uppgift är att ge god service huvudsakligen via telefon och mail men även inom chatt och Sociala medier. Det ställer höga krav på din känsla för service och förmåga att på ett bra sätt lösa de uppgifter du och ditt team ställs inför.

Ett krav är att du är:
Ambitiös, engagerad och resultatinriktad. Du kan hålla många bollar i luften. Du brinner för att utveckla individen, gruppen och alla de uppdrag som hanteras inom avdelningen.

Som Teamledare ansvarar du bland annat för:
att kvalitativa och kvantitativa mål nås av individen och gruppen som helhet.
att fördela och leda arbetet i syfte att maximera effektivitet och kundnöjdhet
att personalen trivs, är engagerad och motiverad.


Övriga personliga egenskaper som eftersöks är:
Kommunikativ
Vänlig och tillmötesgående
Tydlig
Självständig
Ansvarstagande
Förmåga att motivera och entusiasmera
Flexibel


Meriterande:
Arbetslivserfarenhet av Contact Center eller liknande verksamheter
Hanterat kundrelationer


Dina ordinarie arbetstider kommer innebära mestadels arbete under kontorstid måndag till fredag, produktionslinan du arbetar på har öppet 06.00 – 23.00 alla dagar året runt så arbete på andra tider än kontorstid förekommer.
Sista dagen att söka tjänsten är 14/11 – 2021. Observera att intervjuer kommer ske löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat.
Vill du veta mer om vad tjänsten innebär, uppdraget eller har andra frågor – Kontakta Mika Räisänen på [email protected] eller 070-5858058.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Team Manager sökes till vårt härliga team!

Ansök    Okt 12    H1 Communication AB    Teamledare
Besöksentre finns på plan 6 Om oss H1/Responda Group är ett ledande svenskt kundserviceföretag. Våra 500 medarbetare hanterar årligen fler än 10 miljoner kundkontakter - åt mer än 3 500 uppdragsgivare. Vår passion är att genom innovativ, effektiv och kvalitativ service leverera värdeskapande kundupplevelser och stärkta relationer. Vi har verksamhet i Stockholm, Eskilstuna, Kalix, Haparanda, Östersund, Arbrå samt Halden i Norge. Om tjänsten Som team M... Visa mer
Besöksentre finns på plan 6

Om oss

H1/Responda Group är ett ledande svenskt kundserviceföretag. Våra 500 medarbetare hanterar årligen fler än 10 miljoner kundkontakter - åt mer än 3 500 uppdragsgivare. Vår passion är att genom innovativ, effektiv och kvalitativ service leverera värdeskapande kundupplevelser och stärkta relationer. Vi har verksamhet i Stockholm, Eskilstuna, Kalix, Haparanda, Östersund, Arbrå samt Halden i Norge.

Om tjänsten

Som team Manager hos oss arbetar du främst med ditt team i vardagen och coachar de framåt mot uppsatta mål. Du tillhör produktionsledningen där vi har flera duktiga Team Managers som du samarbetar med och det finns även andra stödfunktioner som du alltid kan vända dig till för att få hjälp, råd eller stöttning.

I rollen ingår det att du lyssnar, återkopplar och följer upp dina medarbetares idéer, prestationer och beteenden. Du uppmärksammar de bra saker som dina medarbetare gör och säkerställer att de firas! Du rapporterar till Delivery manager och ingår i dennes ledningsgrupp där du är en aktiv och drivande deltagare.

Vidare innebär din roll att du:

• är din medarbetares viktigaste inspiratör och du skapar förutsättningar för delaktighet och engagemang
• är tillgänglig för medarbetarna i ditt team där du informerar, styr och coachar
• säkerställer att inkommande samtal besvaras i enlighet med våra mål
• har ett fullt personalansvar och genomför mål-,prestations-, resultat och lönedialoger.

Om dig

Vi söker dig som:

• har erfarenhet av att arbeta inom kundservice, gärna outsourcad och gärna på teamledarnivå
• har erfarenhet av att arbeta i Excel, att analysera resultat och därefter ta fram aktiviteter
• är mycket duktig på att kommunicera i tal och skrift i både svenska och finska

Det är meriterande om du:

• kan kommunicera på engelska både i tal och skrift

Som person är du pedagogisk och vill coacha andra. Du har en struktur i ditt dagliga arbete och har koll både på dina projekt samt medarbetarnas utveckling. Vidare är du en driven "doer" som får saker gjorda. Vi ser även att du tycker att service och ledarskap är utvecklande och roligt!

Vårt erbjudande

• En personlig, passionerad och professionell arbetsplats.
• Internutbildningar och möjligheten till vidareutveckling.
• Möjlighet till delvis remote-arbete.
• Friskvårdsbidrag på 3000kr.
• Ett roligt och engagerat gäng av kollegor.

Sista dagen att ansöka till tjänsten är den 12/11 2023. Vi tar emot ansökningar löpande och använder oss av löpande urval. Detta innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vill du veta mer? Kontakta då ansvarig rekryterare Amanda Spejare på [email protected] så besvarar vi dina frågor så fort som möjligt. Vi tar inte emot några ansökningar via mail, vänligen sök tjänsten via länken på vår hemsida.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Team Manager

Ansök    Aug 3    H1 Communication AB    Teamledare
Besöksentre finns på plan 6 Om jobbet H1/Responda Group är ett ledande svenskt kundserviceföretag. Våra 500 medarbetare hanterar årligen fler än 10 miljoner kundkontakter - åt mer än 3 500 uppdragsgivare. Vår passion är att genom innovativ, effektiv och kvalitativ service leverera värdeskapande kundupplevelser och stärkta relationer. Vi har verksamhet i Stockholm, Eskilstuna, Kalix, Haparanda, Östersund, Arbrå samt Halden i Norge. Som team Manager h... Visa mer
Besöksentre finns på plan 6

Om jobbet

H1/Responda Group är ett ledande svenskt kundserviceföretag.

Våra 500 medarbetare hanterar årligen fler än 10 miljoner kundkontakter - åt mer än 3 500 uppdragsgivare. Vår passion är att genom innovativ, effektiv och kvalitativ service leverera värdeskapande kundupplevelser och stärkta relationer.

Vi har verksamhet i Stockholm, Eskilstuna, Kalix, Haparanda, Östersund, Arbrå samt Halden i Norge.

Som team Manager hos oss arbetar du främst med ditt team i vardagen och tillhör produktionsledningen där vi har flera duktiga team Managers och andra stödfunktioner som du alltid kan vända dig till för att få hjälp, råd eller stöttning.

Är du en person som gillar att coacha och stötta dina medarbetare att nå våra målsättningar, är detta jobbet du ska söka.

Om tjänsten Som Team Manager:

Är du närmaste ledare för medarbetarna som arbetar i ditt team.

Du är dina medarbetares viktigaste inspiratör och du skapar förutsättningar för delaktighet och engagemang. I det dagliga arbetet finns du tillgänglig för medarbetarna i ditt team där du informerar, styr och coachar.

Detta i syfte att säkerställa att inkommande samtal besvaras i enlighet med våra mål. Du har fullt personalansvar och genomför mål-, prestations-, resultat- och lönedialoger.

Du lyssnar, återkopplar och följer upp dina medarbetares idéer, prestationer och beteenden. Du uppmärksammar de bra saker som dina medarbetare gör och säkerställer att de firas! Du rapporterar till Delivery manager och ingår i dennes ledningsgrupp där du är en aktiv och drivande deltagare.

Hos oss är det extra viktigt att alla alltid ska känna sig väntade och välkomna till arbetet och här är det viktigt att du är med och skapar förutsättningar för detta. Vi vill att du ska vara dina medarbetares viktigaste inspiratör och att de ska ha utrymme att få utvecklas och växa. Du anpassar därför ditt ledarskap utifrån medarbetaren och gillar att vara nytänkande och komma med nya idéer.

Tjänsten passar dig som: - har erfarenhet av att arbeta inom kundservice, gärna outsourcad och gärna på teamledarnivå - har erfarenhet av att arbeta i Excel, att analysera resultat och därefter ta fram aktiviteter - är mycket duktig på att kommunicera i tal och skrift i både svenska och engelska samt har erfarenhet av kommunikation i sociala medier - är pedagogisk och vill coacha andra - skapar struktur, ordning och reda, och har koll på både dina projekt och medarbetarnas utveckling - är en driven ”doer” som får saker gjorda Och slutligen är ju det viktigaste att du tycker att service och ledarskap är roligaste som finns!

Vårt erbjudande Om du tror att vi är rätt arbetsplats för dig och att du är rätt för oss, skicka in din ansökan redan idag!

Tillträde sker enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt. Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi erbjuder en utvecklande tjänst på en arbetsplats i kraftig expansion. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter. Du blir en viktig del i vår nya resa och framtida tillväxt.

Du kommer arbeta med kompetenta och drivna kollegor med hög energinivå i ett dynamiskt bolag. Kontinuerlig fortbildning och karriärutvecklingsmöjligheter som en del i Responda Groups fortsatta expansion.

Vill du veta mer? kontakta då oss Visa mindre

Gruppchef till Kassan IKEA Svenska Försäljnings AB , HaparandaTornio

Ansök    Mar 29    IKEA AB    Teamledare
Om tjänsten Som Gruppchef i Kassan bidrar du till att förstärka positionen för IKEA som Sveriges ledande heminredningsföretag och aktivt verka för att varuhuset når sina mål. Du har personalansvar för ca 20 medarbetare och rapporterar till vår Shopping Experience Manager. Dina medarbetare jobbar i kassan, Småland (vår lekplats för de yngre besökarna) samt som greeters där de välkomnar våra besökande kunder in i varuhuset. Som gruppchef ingår det även att... Visa mer
Om tjänsten
Som Gruppchef i Kassan bidrar du till att förstärka positionen för IKEA som Sveriges ledande heminredningsföretag och aktivt verka för att varuhuset når sina mål. Du har personalansvar för ca 20 medarbetare och rapporterar till vår Shopping Experience Manager. Dina medarbetare jobbar i kassan, Småland (vår lekplats för de yngre besökarna) samt som greeters där de välkomnar våra besökande kunder in i varuhuset.

Som gruppchef ingår det även att, tillsammans med andra medarbetare, dela på ansvaret att agera som driftledare vilket innebär att i den dagliga driften säkerställa att bemanningen är optimerad utifrån verksamhetens och kundernas behov. Du agerar som driftledare ca 50% av din arbetstid.

Ditt uppdrag
I ditt uppdrag som Gruppchef ingår det att säkerställa att våra kunder får ett trevligt och bemötande och vägledande, och föregå med gott exempel för dina medarbetare. I ditt uppdrag ingår att:

• Utveckla och coacha medarbetare genom att ha ett aktivt ledarskap operativt ute i butik – genom att vara det goda exemplet
• I samarbete med avdelningschef utveckla och säkerställa bästa möjliga kundupplevelse, försäljning och lönsamhet
• Bidra till att skapa en miljö där IKEA kulturen är stark och där mångfalden bland våra medarbetare och kunder värderas och uppmuntras
• Samarbetar med olika enheter för att på bästa sätt tillgodose kundens behov och samtidigt minimera våra kostnader
• Säkerställa att alla varor registreras korrekt, att betalning och redovisning sker korrekt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %
Arbete under kvällar och helger förekommer. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Marika Berglund, [email protected]. Sista ansökningsdag är 2019-04-10. Vi kommer att genomföra urval och intervjuer löpande under ansökningsperioden, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!


Vi på IKEA tror att hemmet är den viktigaste platsen på jorden och vår ambition är att bli det ledande heminredningsföretaget i världen. Vi söker nu en Gruppchef för Kassan som med sitt kundfokus och sin vilja att utveckla sitt ledarskap vill vara med och bidra till denna ambition!

Om dig
Vi förväntar oss att du är en person med energi, entusiasm, engagemang och glädje. Du har god kommunikations- och samarbetsförmåga, är initiativ- och ansvarstagande samt mål- och resultatinriktad. Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du har god planeringsförmåga, bygger förtroende och har modet att pröva nya arbetssätt. Vi tror också att du har god strategisk förmåga, får saker gjorda och trivs i att leda förändring.

Du drivs av en stark önskan att få bidra till andra människors utveckling samt att ständigt utveckla ditt eget ledarskap. Du älskar att fatta beslut, trivs med att arbeta i ett högt tempo och har förmågan att kunna hantera flera saker samtidigt. Du har en stark känsla för det kommersiella och är serviceinriktad. Du identifierar dig med våra värderingar och ser det om en självklarhet att alltid agera utifrån dessa.IKEA är ett av världens ledande heminredningsföretag. Vår vision är att skapa en bättre vardag för de många människorna. Det gör vi genom att erbjuda ett brett sortiment form- och funktionsriktiga heminredningsartiklar till så låga priser att så många människor som möjligt har råd att köpa dem. IKEA Svenska Försäljnings AB är ansvarig för varuhusverksamheten i Sverige. Idag finns det 17 varuhus spridda över landet från Haparanda till Malmö, IKEA Hemma i Älmhult samt ett Service Office i Helsingborg. Totalt är vi ca 6 400 anställda. Visa mindre