Lediga jobb som Platschef, bygg i Haparanda

Se lediga jobb som Platschef, bygg i Haparanda. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Haparanda som finns hos arbetsgivaren.

Arbetsledare

Ansök    Dec 22    Svedali Bygg AB    Platschef, bygg
Vi söker en person som skall fungera som länk mellan våra montörer som är engelsktalande, kunder och arbetsledning under ett fönstermontage i Haparanda v 8-11 2023. Det är meriternde med erfarenhet av fönstermontage men det viktiga är någon som är hjäkpsam, arbetsvillig och har viljan att lära sig. Viss administrativt arbete förekommer, ex egenkontroller mm. Du bör ha b körkort och måste tala engelska och svenska flytande då din främsta arbetsuppgift bli... Visa mer
Vi söker en person som skall fungera som länk mellan våra montörer som är engelsktalande, kunder och arbetsledning under ett fönstermontage i Haparanda v 8-11 2023.
Det är meriternde med erfarenhet av fönstermontage men det viktiga är någon som är hjäkpsam, arbetsvillig och har viljan att lära sig.


Viss administrativt arbete förekommer, ex egenkontroller mm.
Du bör ha b körkort och måste tala engelska och svenska flytande då din främsta arbetsuppgift blir att styra arbete på plats tillsammans med arbetsledning, montörer och kunder.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Chef Resursverkstan

Ansök    Nov 6    Haparanda kommun    Platschef, bygg
Dina arbetsuppgifter Som chef för resursverkstan kommer du tillsammans med medarbetare och enhetschef utveckla verksamheten. Du är chef för handledarna på arbetsplatsen och stödjer dem i deras uppdrag. Du har personal- och arbetsmiljöansvar över hela arbetsplatsen samt budgetansvar. I uppdraget ingår att tillsammans med handledarna skapa struktur i arbetet och att anpassa arbetsuppgifterna utifrån deltagarnas förutsättningar. Vi arbetar med en stor va... Visa mer
Dina arbetsuppgifter
Som chef för resursverkstan kommer du tillsammans med medarbetare och enhetschef utveckla
verksamheten.

Du är chef för handledarna på arbetsplatsen och stödjer dem i deras uppdrag.

Du har personal- och arbetsmiljöansvar över hela arbetsplatsen samt budgetansvar.

I uppdraget ingår att tillsammans med handledarna skapa struktur i arbetet och att anpassa arbetsuppgifterna utifrån deltagarnas förutsättningar. Vi arbetar med en stor variation av uppgifter inom kommunen.

Din profil 
Du har en naturlig fallenhet för att handleda, är tydlig i ditt arbetssätt och har en god förmåga att
samarbeta. Du är initiativrik och flexibel.

Meriterande är även om du har arbetat med personer med särskilda behov samt har vana att leda grupper. Du har tilltro till individens förmåga och vill bidra till att individer växer och utvecklas.
Du är en inspiratör, vägledare och förebild på arbetsplatsen. Har ett lösningsfokuserat förhållningssätt som skapar ett engagerat och lärande arbetsklimat.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda andra människor. Du behärskar svenska väl i både tal och skrift. Datavana är ett krav. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Anställningen
Provanställning kan komma att tillämpas i 6 månader. 

Körkort B är ett krav. 

 

Mer information om vår organisation hittar du på haparanda.se (https://www.haparanda.se/).


Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre