Lediga jobb som Parkarbetare/Utemiljöarbetare/Miljövärd i Haparanda

Se lediga jobb som Parkarbetare/Utemiljöarbetare/Miljövärd i Haparanda. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Haparanda som finns hos arbetsgivaren.

Haparanda stad söker handledare och parkarbetare

Haparanda är spännande. Vi har ett unikt samarbete med tvillingstaden Torneå vilket ger oss 32 000 invånare och gränslösa möjligheter. Här möts svenska och finska språken och kulturerna, gränshandeln, älven, havet och en livlig ström av människor. Vi gillar våra medarbetare och värnar om en bra arbetsmiljö genom att erbjuda friskvårdssatsningar och en rökfri arbetstid. Du har goda möjligheter till utveckling och bra förmåner.     Kommunledningsförvaltni... Visa mer
Haparanda är spännande. Vi har ett unikt samarbete med tvillingstaden Torneå vilket ger oss 32 000 invånare och gränslösa möjligheter. Här möts svenska och finska språken och kulturerna, gränshandeln, älven, havet och en livlig ström av människor.
Vi gillar våra medarbetare och värnar om en bra arbetsmiljö genom att erbjuda friskvårdssatsningar och en rökfri arbetstid. Du har goda möjligheter till utveckling och bra förmåner.    


Kommunledningsförvaltningen tar initiativ och driver kommunens strategiarbete, erbjuder medborgarna god service, driver en effektiv och ekonomisk förvaltning med en god personalpolitik, följer upp resultat och sammantaget stimulera till en offensiv utveckling. Kommunledningsförvaltningen har till uppgift att förverkliga de mål och inriktningar kommunstyrelsen har.Arbetsuppgifter
Haparanda stad söker en handledare och en parkarbetare.

I rollen som parkarbetare ingår att utföra praktiska arbetsuppgifter tillsammans med arbetslaget. Du handleder och arbetar nära medarbetarna inom ditt område.

I rollen som handledare kommer du att leda, stödja och motivera individer till engagemang och delaktighet i det dagliga arbetet. I din roll ingår att utföra praktiska arbetsuppgifter tillsammans med arbetslaget. Du handleder och arbetar nära medarbetarna inom ditt område. I arbetsuppgifterna ingår handledning av feriearbetare.

Tjänsten är placerad inom arbetsmarknadsenheten som i samverkan med tekniska enheten samordnar drift och underhåll av bland annat kommunens parker, gator, fastigheter och VA-anläggningar.

Förutom att handleda deltagare är dina arbetsuppgifter gräsklippning, vattning, ogrästrimmning, skräpplockning, sopning/spolning, underhåll, krattning grusgångar, klotterborttagning odyl.

Du är noggrann, ansvarstagande, tydlig och strukturerad i ditt arbete. Du är bra på att överblicka och har förmågan att se helheten i verksamheten. Du är initiativtagande och trivs i en miljö som innebär såväl självständigt arbete som samarbete med andra.

Du tycker om att arbeta med och leda människor samt har förmågan att engagera, stötta och motivera individer.  Vidare har du en god social kompetens och samarbetsförmåga.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Det är viktigt att du har ett bra bemötande och att du är kommunikativ.

 

Krav
B-körkort är ett krav för tjänsten.

 

Meriterande
Pågående eller slutförd gymnasieutbildning som arbetsgivaren anser vara av relevans för tjänsten är meriterande. Visa mindre

Park- och grönytearbetare

Kommunledningsförvaltningen tar initiativ och driver kommunens strategiarbete, erbjuder medborgarna god service, driver en effektiv och ekonomisk förvaltning med en god personalpolitik, följer upp resultat och sammantaget stimulera till en offensiv utveckling. Kommunledningsförvaltningen har till uppgift att förverkliga de mål och inriktningar kommunstyrelsen har. Tekniska enheten är en del i Kommunledningsförvaltningen och förvaltar Haparandabostäder... Visa mer
Kommunledningsförvaltningen tar initiativ och driver kommunens strategiarbete, erbjuder medborgarna god service, driver en effektiv och ekonomisk förvaltning med en god personalpolitik, följer upp resultat och sammantaget stimulera till en offensiv utveckling. Kommunledningsförvaltningen har till uppgift att förverkliga de mål och inriktningar kommunstyrelsen har.Tekniska enheten är en del i Kommunledningsförvaltningen och förvaltar Haparandabostäders fastighetsbestånd, Haparanda kommuns fastigheter, gator, parker, VA, avfall och Haparanda Värmeverk.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer främst att arbeta med grönyteskötsel i form av trimning och klippning av gräs. Din placeringsort är Haparanda centralort och du kommer att utgå från Arbetscentralen, belägen inom Haparanda södra industriområde.

Din profil
Dina personliga egenskaper för denna tjänst är av yttersta vikt, vilket innebär att du har följande egenskaper:

- Du är en pålitlig person med hög ansvarskänsla samt är trygg i ditt arbete. Du kan agera på egen hand även i pressade situationer och hitta lösningar på utmaningar som kan uppstå i det dagliga arbetet.
- Du har ett eget driv och ser vad som behöver göras i den dagliga verksamheten och tar gärna initiativ för att utveckla den.
- Du är engagerad genom att du bidrar till en lärande organisation och delar med dig av din kunskap och har en vilja att utvecklas.
- Du är serviceinriktad genom att du alltid visar ett gott bemötande och har kunden i fokus.
- Du har god social kompetens och är en ambassadör för verksamheten.
- Du är ansvarsfull och noggrann i ditt arbete och kan ta egna initiativ, då arbetet är självständigt och kräver flexibilitet.

Vi värdesätter erfarenhet och hantering av maskiner och fordon, exempelvis åkgräsklippare, gräsklippare och trimmer.

Meriter
Erfarenhet av grönyteskötsel.

Anställningen
Anställningen är en allmän visstidsanställning. Möjlighet till timanställning finns.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! 

Mer information om vår organisation hittar du på haparanda.se (https://www.haparanda.se/).


Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre