Lediga jobb som Köksmästare i Haparanda

Se lediga jobb som Köksmästare i Haparanda. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Haparanda som finns hos arbetsgivaren.

Kökmästare till Haparanda

I köket på Haparanda statshotellet får Du chansen att vara med och driva restaurangens utveckling, nå resultat och bygga en hållbar verksamhet. Du ansvarar även för: Förberedelser av maträtter i enlighet recept för att ge gästerna en utmärkt service och kvalitet. Planering och ledning av arbetet i köket och disken. Rekrytering, schemaläggning, budgetering och utbildning av kökspersonal. Underhåll av ytor och utrustning. Vi söker dig som: Du är ... Visa mer
I köket på Haparanda statshotellet får Du chansen att vara med och driva restaurangens utveckling, nå resultat och bygga en hållbar verksamhet. Du ansvarar även för:
Förberedelser av maträtter i enlighet recept för att ge gästerna en utmärkt service och kvalitet.
Planering och ledning av arbetet i köket och disken.
Rekrytering, schemaläggning, budgetering och utbildning av kökspersonal.
Underhåll av ytor och utrustning.Vi söker dig som:
Du är utbildad kock, självgående och har viss insyn i rollen som köksmästare eller souschef på à la carte-restaurang. Du tycker om att utmana Dig själv och Ditt team och Du ser utveckling som en del av det dagliga arbetet. Du sätter en ära i att ansvara för matkvaliteten till gästerna och leder medarbetarna till att utvecklas och nå uppsatta mål tillsammans.
Som person är Du orädd, noggrann och har god samarbetsförmåga. Som chef är du resultatinriktad, strategisk och tar ansvar för Dina uppgifter. Du agerar lyhört och uppmärksamt på andra människor.
Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag.
[email protected]
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Köksmästare

Ansök    Feb 27    Haparanda Stadshotell AB    Köksmästare
100% heltid/ tillsvidare anställning med 6 månaders provanställning. Språkkrav: Engelska Boende kan ordnas på hotellet Historiska Haparanda Stadshotell är Swedish Lapplands äldsta hotell och vi anordnar både stora och små evenemang. Hotellet har 92 hotellrum och har möjligheter att ta emot upp till 600 matgäster. Vår köksmästare har valt att gå vidare efter många år hos oss och vi behöver nu en ny energifylld köksmästare. Vi söker vi nu efter dig med ett g... Visa mer
100% heltid/ tillsvidare anställning med 6 månaders provanställning.
Språkkrav: Engelska
Boende kan ordnas på hotellet
Historiska Haparanda Stadshotell är Swedish Lapplands äldsta hotell och vi anordnar både stora och små evenemang. Hotellet har 92 hotellrum och har möjligheter att ta emot upp till 600 matgäster.
Vår köksmästare har valt att gå vidare efter många år hos oss och vi behöver nu en ny energifylld köksmästare. Vi söker vi nu efter dig med ett gediget intresse för mat och värdesätter råvaror med hög kvalitet. Ekonomiskt vana av kalkylering och prissättning av menyer. Du får gärna ha med dig någon kock du jobbat med förut ,då vi utökar vårt team i köket , nu när gästerna strömmar in. Du är flexibel, stresstålig samt har en professionell och personlig inställning mot kollegor och gäster Du har minst 2-4 års erfarenhet som köksmästare med vana av stora event samt a la carte matlagning. Du har ett kvalitetstänk, servicesinne och gillar att göra det där lilla extra för att få våra gäster nöjda. Du gillar att ha roligt på jobbet och har en coachande ledarstil med kompetensutveckling av ditt team.
Vi söker dig som är kreativ, smaksäker och brinner för, att utifrån våra lokala råvaror, utveckla smakupplevelser både i vår restaurang och i andra festlokaler. Du är en närvarande ledare med delaktighet i det dagliga utvecklingsarbetet. Ditt menyskapande är kreativt och ständigt utvecklande.


Vår filosofi kring matlagning går hand i hand med de fina råvarorna vi har omkring oss. Grönsaker, kött och fisk har omsorgsfullt valts ut i samspråk med våra kunniga producenter. Deras kärlek för råvaran och vår passion för matlagning är ett samarbete vi är väldigt stolta över. Mat för oss är en sann glädje vi gärna delar med oss av i form spännande smaker och texturer i kombination som presenteras på faten.
Strävan hos oss vilar aldrig och vi söker alltid efter nya vägar för att väcka våra gästers intresse i våra hantverk som är framtagen i ett enda syfte…att tillfredsställa och bringa fram leenden i allas våra mathjärtan. Visa mindre