Lediga jobb som Hälsoplanerare i Haparanda

Se lediga jobb som Hälsoplanerare i Haparanda. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Haparanda som finns hos arbetsgivaren.

Planerare/administratör/Installatör

Ansök    Okt 18    Haparanda kommun    Hälsoplanerare
Vill du arbeta tillsammans med engagerade medarbetare? För att göra en redan bra verksamhet ännu bättre? Då är du hjärtligt välkommen till oss!  Dina arbetsuppgifter I din roll ansvarar du för daglig planering samt löpnande översyn av frånvaro och vikariebehov inom verksamheten. Du arbetar även med att verkställa i vårt verksamhetssystem samt hemtagning av brukare. Som administratör fungerar du även som ett stöd till verksamhetens enhetschefer gällande... Visa mer
Vill du arbeta tillsammans med engagerade medarbetare? För att göra en redan bra verksamhet ännu bättre? Då är du hjärtligt välkommen till oss! 

Dina arbetsuppgifter
I din roll ansvarar du för daglig planering samt löpnande översyn av frånvaro och vikariebehov inom verksamheten.

Du arbetar även med att verkställa i vårt verksamhetssystem samt hemtagning av brukare. Som administratör fungerar du även som ett stöd till verksamhetens enhetschefer gällande fakturahantering, uppdatering av rutiner mm. 

I tjänsten är du även ansvarig för administrationen av våra nya trygghetslarm och digitala lås. Vi arbetar fortlöpande med att montera och demontera larm och lås samt trygghetskameror till brukare. Den nya tekniken innebär även arbetsuppgifter gällande felsökning och åtgärder av fel, service och support till personalen som nyttjar tekniken samt hantera kontakt med leverantörerna av tekniken. Samverkan med fastighetsägaren gällande de digitala låsen ingår även i tjänsten. 

Din profil 
För att lyckas i arbetet behöver du vara ansvarsfull och noggrann i ditt arbete, kunna ta egna initiativ samt arbeta självständigt och i samverkan med andra.  Du har ett stort intresse för att utveckling och digitalisering och är tekniskt kunnig med vana av datorer samt teknisk utrustning.?

Ett logiskt tänkande med intresse för planering, flexibla lösningar och administration är en förutsättning för att trivas i tjänsten. Du behöver kunna ha många bollar i luften och vara länken mellan medarbetare och brukare. I detta arbete är ingen dag den andra lik och stundtals är det ett högt tempo som kräver en förmåga att hantera stress och snabba förändringar, att vara flexibel och kunna prioritera sina arbetsuppgifter är viktigt i rollen. 

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
Du har gymnasiekompetens och goda IT-kunskaper.

Erfarenhet av arbete i olika datasystem.

Kunskap i finska språket meriteras.

 

Mer information om vår organisation hittar du på haparanda.se (https://www.haparanda.se/).


Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. Visa mindre