Lediga jobb som Ekonomiassistent i Haparanda

Se lediga jobb som Ekonomiassistent i Haparanda. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Haparanda som finns hos arbetsgivaren.

Ekonomiassistent

Vi söker en ekonomiassistent till vår ekonomiavdelning i Haparanda. Ekonomiavdelningen ansvarar för bokslutsarbete, finansiell rapportering, uppföljning av interna kontroller samt myndighetsrapportering. Arbetsuppgifterna omfattar både dagliga och månatliga rutiner. I din roll ingår bland annat följande arbetsuppgifter: Enklare löpande bokföring, fakturering, leverantörsreskontra, kundreskontra, månads- och årsbokslut, delaktighet i extern -och intern rap... Visa mer
Vi söker en ekonomiassistent till vår ekonomiavdelning i Haparanda. Ekonomiavdelningen ansvarar för bokslutsarbete, finansiell rapportering, uppföljning av interna kontroller samt myndighetsrapportering. Arbetsuppgifterna omfattar både dagliga och månatliga rutiner. I din roll ingår bland annat följande arbetsuppgifter: Enklare löpande bokföring, fakturering, leverantörsreskontra, kundreskontra, månads- och årsbokslut, delaktighet i extern -och intern rapportering.
Dina kvalifikationer:
Vi söker dig som har god administrativ förmåga. Erfarenhet från administrativa uppgifter är meriterande.
Som person är strukturerad, noggrann och ansvarstagande. Du trivs i en roll där du kan arbeta självständigt men också vara en lagspelare. Du är positivt lagd och motiveras av att få jobba i en roll med både rutiner och nya utmaningar att lösa.
Det är även önskvärt om du har goda kunskaper i finska. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Vid frågor och intresse kontakta:
Riitta Waris, Ekonomiansvarig: [email protected] Visa mindre

Ekonomiassistent till Haparanda / Torneå

Ansök    Apr 3    Ponto AB    Ekonomiassistent
Havator är en koncern som erbjuder lyfttjänster, specialtransporter, montering av byggelement och hamnkranstjänster. En av Havators starkaste sidor är genomförandet av olika helhetslösningar tillsammans med yrkeskunniga och starka samarbetsparter. Havator verkar i Finland, Sverige, Norge och de baltiska länderna med över 30 lokala enheter. De största kunderna finns inom byggsektorn, industri, energiproduktion, gruv- och infrastrukturprojekt samt ett stort... Visa mer
Havator är en koncern som erbjuder lyfttjänster, specialtransporter, montering av byggelement och hamnkranstjänster. En av Havators starkaste sidor är genomförandet av olika helhetslösningar tillsammans med yrkeskunniga och starka samarbetsparter.
Havator verkar i Finland, Sverige, Norge och de baltiska länderna med över 30 lokala enheter. De största kunderna finns inom byggsektorn, industri, energiproduktion, gruv- och infrastrukturprojekt samt ett stort antal mindre kunder vid de lokala depånätverket.


Vi söker nu en ekonomiassistent till vår kund Havator i Haparanda/Torneå.

Vill du arbeta i en grupp tillsammans med andra arbetsamma och ambitiösa kollegor. Brinner du för ekonomiuppgifter, är flexibel och självgående som person och vill få möjligheten att utvecklas i din yrkesroll, då kan denna tjänst vara något för dig.
Vi söker nu en Ekonomiassistent som främst kommer att jobba med Leverantörsreskontran men även kundreskontran under sommaren 2019 hos vår kund Havator.

Arbetsuppgifterna under sommarperioden består huvudsakligen av hantering leverantörsreskontran men även en del av kundreskontran samt mindre kontorssysslor som posthantering och liknande. Hantering av leverantörsfakturor innebär registrering, kontering och distribuering av fakturor, slutkontroll av fakturor, betalning av leverantörsfakturor, en mindre volym av inskanning av fakturor Arbetet med kundreskontran innebär bl.a. bokning av kundinbetalningar och hantering av dessa i kringliggande system.


Vem är du?

Vi ser att du som person är du noggrann, strukturerad och lösningsorienterad. Rollen kräver att du är engagerad och intresserad av ekonomiadministration då det är det som blir den huvudsakliga arbetsuppgiften. Du behöver kunna arbeta självständigt då det under en period innebär att du arbetar själv på avdelningen för att täcka upp då övrig personal är ledig.

I din yrkesroll är du prestigelös och tycker om att hjälpa andra i företaget. Vi söker en person som är flexibel och gillar utmaningar i arbetet. 

Kunskapskrav 

Någon form av ekonomiutbildning eller tidigare arbetslivserfarenhet från ekonomiarbete är ett krav. Kunskaper i byggmoms är meriterande. Du har god datavana, framförallt i MS Officepaketet.


Språk, Svenska och om du kan finska så är det meriterande.
Heltid, mån-fre 8-17


Uppdraget är ett konsultuppdrag som startar 1 juni och pågår till 31 augusti 2019.

 
Rekryteringsprocessen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra konsulter och kunder.

Med engagemang och lyhördhet hjälper vi företag och privatpersoner att hitta lösningar för att utvecklas. 
Vi erbjuder tjänster inom bemanning och rekrytering. Kännetecknande för Ponto är vår kunskap om den lokala marknaden. Visa mindre