Lediga jobb som Affärsjurist i Haparanda

Se lediga jobb som Affärsjurist i Haparanda. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Haparanda som finns hos arbetsgivaren.

Affärsdriven jurist

Ansök    Nov 18    Norra Finans Sverige AB    Affärsjurist
Norra Finans är en kreditkoncern som huvudsakligen erbjuder finansieringslösningar till medelstora och stora bolag i Sverige och Finland. Vi tillhandahåller även företagslån och inkassotjänster. Verksamheten bedrivs vid våra kontor i Haparanda, Luleå, Stockholm och Helsingfors. I dagsläget är vi ett drygt femtiotal anställda i vårt team. Affärsdriven jurist, Norra Finans Vi söker en affärsdriven jurist till kreditkoncernen Norra Finans. Vill du arbeta på e... Visa mer
Norra Finans är en kreditkoncern som huvudsakligen erbjuder finansieringslösningar till medelstora och stora bolag i Sverige och Finland. Vi tillhandahåller även företagslån och inkassotjänster. Verksamheten bedrivs vid våra kontor i Haparanda, Luleå, Stockholm och Helsingfors. I dagsläget är vi ett drygt femtiotal anställda i vårt team.
Affärsdriven jurist, Norra Finans
Vi söker en affärsdriven jurist till kreditkoncernen Norra Finans. Vill du arbeta på ett företag med en öppen och välkomnande miljö samt en härlig gemenskap? Vi jobbar tillsammans, och du har stora möjligheter att utvecklas både personligt och yrkesmässigt. Välkommen till ett modernt finansbolag!
Om tjänsten
Koncernen växer och vi söker dig som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa och vidareutveckla våra finansiella affärer. Som affärsdriven jurist har du fokus på factoring, kreditgivning och inkasso. Till dina arbetsuppgifter hör genomföra rättsutredningar, stödja koncernledningen i finansiella regelverksfrågor samt upprätta avtal. Leda och stödja arbetet av nya eller uppdaterade finansiella regler.
Om dig
Vi söker dig som har en juristexamen med relevant arbetslivserfarenhet som jurist och gärna med finansiell inriktning. Som person är du en social, driven och ödmjuk lagspelare som strävar efter att vara en god rådgivare till vår koncernledning samt angriper juridiska frågor ur ett affärsmässigt perspektiv. Vi ser även att du är resultatorienterad, förtroendegivande och serviceinriktad. Slutligen delar du och efterlever våra värderingar: professionalitet, entreprenörskap, engagemang och laganda.
Ansökan:
Sista ansökningsdag är 31 december men urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Se därför till att skicka in din ansökan omgående till [email protected]
Anställningsform: Tillsvidare
Arbetstid: Heltid.
Lönevillkor: Individuell lönesättning tillämpas
Placeringsort: Enligt överenskommelse.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Mer information om tjänsten: Norra Finans VD, Magnus Lehto 073–6407636. Visa mindre