Lediga jobb Norra Finans Sverige AB i Haparanda

Se alla lediga jobb från Norra Finans Sverige AB i Haparanda. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Haparanda som finns inom det yrket.

Finsktalande produktionshandläggare

Norra Finans är en kreditkoncern som huvudsakligen erbjuder fakturaköp till medelstora- och stora bolag i de nordiska länderna. Koncernen erbjuder även inkassorelaterade tjänster och har kontor i Haparanda, Luleå, Stockholm, Helsingfors och Vasa. Norra Finans är i en stark tillväxtresa och söker därför fyra nya produktionshandläggare till Norra Finans kontor i Haparanda. Som handläggare på produktionsavdelningen på Norra Finans ansvarar du tillsammans med ... Visa mer
Norra Finans är en kreditkoncern som huvudsakligen erbjuder fakturaköp till medelstora- och stora bolag i de nordiska länderna. Koncernen erbjuder även inkassorelaterade tjänster och har kontor i Haparanda, Luleå, Stockholm, Helsingfors och Vasa.
Norra Finans är i en stark tillväxtresa och söker därför fyra nya produktionshandläggare till Norra Finans kontor i Haparanda. Som handläggare på produktionsavdelningen på Norra Finans ansvarar du tillsammans med dina kollegor för all affärsadministration och internredovisning av fakturaköp samt fakturabelåning. Du stöttar vår inkassoavdelning med förfallna fodringar och inkassohantering. Du säkerställer att alla våra kunder får förstklassig service där kundens behov alltid är i centrum.
Dina arbetsuppgifter:
Registrering av nya kunder och avtal.
Fakturaköp samt fakturabelåning.
Fakturabekräftelser samt övervakning av limiter.
Kundservice.
Stötta inkassoavdelningen med förfallna fodringar och inkassohantering.


Dina kvalifikationer:
Som person är Du är serviceinriktad, resultatinriktad och strukturerad. I rollen är det viktigt att du har en god kommunikationsförmåga och kan uttrycka dig professionellt och tydligt i tal och skrift. Du talar och kommunicerar väl på finska. Svenska och engelska är meriterande. Erfarenhet från bank och finansbranschen är meriterande.
Vi förutsätter att Du är:
Administrativ och noggrann.
Du arbetar självständigt och trivs i en föränderlig miljö.
Du trivs med kundservice.
Datavana. Det är meriterande om du arbetat i MS Office, Asitis (Microsoft Dynamics).
Har en god kommunikativ förmåga och kommunicerar väl såväl gentemot kunder som inom organisationen.
Du använder telefonen som arbetsredskap helt obehindrat.Sista ansökningsdag är 31 juli, men urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsterna kan kommas att tillsättas innan sista ansökningsdag. Se därför till att skicka in din ansökan omgående till: [email protected]
Anställningsform: Tills vidare.
Arbetstid: Heltid.
Lönevillkor: Individuell lönesättning tillämpas.
Placeringsort: Haparanda.
Tillträde: september eller efter överenskommelse.
Frågor om tjänsten besvaras av: [email protected] +46 (0)72–0763276 Visa mindre

Ekonomiassistent

Vi söker en ekonomiassistent till vår ekonomiavdelning i Haparanda. Ekonomiavdelningen ansvarar för bokslutsarbete, finansiell rapportering, uppföljning av interna kontroller samt myndighetsrapportering. Arbetsuppgifterna omfattar både dagliga och månatliga rutiner. I din roll ingår bland annat följande arbetsuppgifter: Enklare löpande bokföring, fakturering, leverantörsreskontra, kundreskontra, månads- och årsbokslut, delaktighet i extern -och intern rap... Visa mer
Vi söker en ekonomiassistent till vår ekonomiavdelning i Haparanda. Ekonomiavdelningen ansvarar för bokslutsarbete, finansiell rapportering, uppföljning av interna kontroller samt myndighetsrapportering. Arbetsuppgifterna omfattar både dagliga och månatliga rutiner. I din roll ingår bland annat följande arbetsuppgifter: Enklare löpande bokföring, fakturering, leverantörsreskontra, kundreskontra, månads- och årsbokslut, delaktighet i extern -och intern rapportering.
Dina kvalifikationer:
Vi söker dig som har god administrativ förmåga. Erfarenhet från administrativa uppgifter är meriterande.
Som person är strukturerad, noggrann och ansvarstagande. Du trivs i en roll där du kan arbeta självständigt men också vara en lagspelare. Du är positivt lagd och motiveras av att få jobba i en roll med både rutiner och nya utmaningar att lösa.
Det är även önskvärt om du har goda kunskaper i finska. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Vid frågor och intresse kontakta:
Riitta Waris, Ekonomiansvarig: [email protected] Visa mindre

Redovisningsekonom

Vi söker nu efter en redovisningsekonom till vår ekonomiavdelning i Haparanda. Ekonomiavdelningen ansvarar för bokslutsarbete, finansiell rapportering, uppföljning av interna kontroller samt myndighetsrapportering. Arbetsuppgifterna omfattar både dagliga och månatliga rutiner. I din roll ingår bland annat följande arbetsuppgifter: löpande bokföring, fakturering, leverantörsreskontra, kundreskontra, månads- och årsbokslut, delaktighet i extern -och intern r... Visa mer
Vi söker nu efter en redovisningsekonom till vår ekonomiavdelning i Haparanda. Ekonomiavdelningen ansvarar för bokslutsarbete, finansiell rapportering, uppföljning av interna kontroller samt myndighetsrapportering. Arbetsuppgifterna omfattar både dagliga och månatliga rutiner. I din roll ingår bland annat följande arbetsuppgifter: löpande bokföring, fakturering, leverantörsreskontra, kundreskontra, månads- och årsbokslut, delaktighet i extern -och intern rapportering.
Dina kvalifikationer:
Vi söker dig som har en högskole- eller universitetsutbildning inom ekonomi eller några års arbetslivserfarenhet av redovisningsarbete. Erfarenhet av löneadministration ser vi som meriterande.
Som person är strukturerad, noggrann och ansvarstagande. Du trivs i en roll där du kan arbeta självständigt men också vara en lagspelare. Du är positivt lagd och motiveras av att få jobba i en roll med både rutiner och nya utmaningar att lösa.
Det är även önskvärt om du har goda kunskaper i finska och engelska språket.
Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.
Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.
Vid frågor och intresse kontakta:
Riitta Waris, Ekonomiansvarig [email protected] Visa mindre

Affärsskapande innesäljare

Ansök    Jun 7    Norra Finans Sverige AB    Innesäljare
Norra Finans är en kreditkoncern som huvudsakligen erbjuder fakturaköp till medelstora- och stora bolag i de nordiska länderna. Koncernen erbjuder även inkassorelaterade tjänster och har kontor i Haparanda, Luleå, Stockholm, Helsingfors och Vasa. Affärsskapande innesäljare, Norra Finans Vi söker nu en affärsskapande innesäljare till vår sälj- och marknadsavdelning i Haparanda. Ditt arbete går ut på att kontakta potentiella kunder. Du bokar in möten åt dina... Visa mer
Norra Finans är en kreditkoncern som huvudsakligen erbjuder fakturaköp till medelstora- och stora bolag i de nordiska länderna. Koncernen erbjuder även inkassorelaterade tjänster och har kontor i Haparanda, Luleå, Stockholm, Helsingfors och Vasa.
Affärsskapande innesäljare, Norra Finans
Vi söker nu en affärsskapande innesäljare till vår sälj- och marknadsavdelning i Haparanda. Ditt arbete går ut på att kontakta potentiella kunder. Du bokar in möten åt dina kollegor inom försäljning. Affärsmöjligheterna ökar med din hjälp. Rollen är mycket social och ditt fokus ligger på att erbjuda potentiella kunder lösningar anpassade efter deras behov inför ett kommande säljmöte.
Arbetsuppgifter
Prospektera och identifiera nya affärsmöjligheter.
Kontakta potentiella kunder via telefon, epost samt LinkedIn för att boka in möten.
Hantera & kvalificera inkommande leads via inbound marketing.
Med tiden finns det goda möjligheter att utvecklas i rollen och få ta på sig mer ansvar inom försäljning.
Kompetens och färdigheter
Som person är du driven och tycker om att arbeta mot uppsatta mål. Att du är lösningsorienterad och alltid har god service som fokus kommer att göra dig framgångsrik i denna roll. Du kommunicerar väl på både svenska och finska.
Du har en gymnasial utbildning och som person är du en lagspelare, samtidigt som du trivs med att arbeta självständigt och skapa din egen struktur för att uppnå bästa möjliga resultat.
Det är meriterande om du har arbetat inom försäljning och tycker om telefonen som arbetsredskap.
Din styrka ligger i din sociala kompetens och förmåga att skapa möjligheter i varje situation. Vidare ser vi att du är en person som inte ger upp trots eventuella motgångar samt att du har lätt att samarbeta med andra och motiveras av kundkontakt.
Ansökan:
Tjänsten är på heltid med tillträde under hösten 2022. Sista ansökningsdag är den 30 juni men då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

IT-tekniker till finanskoncernen Norra Finans med placeringsort Haparanda.

Vill du arbeta på ett företag med en öppen och välkomnande miljö samt en härlig gemenskap? Vi jobbar tillsammans, vi har inga hierarkier och du har stora möjligheter att utvecklas både personligt- och yrkesmässigt. Välkommen till det moderna finansbolaget! Norra Finans är en finanskoncern som huvudsakligen erbjuder fakturaköp till medelstora- och stora bolag i de nordiska länderna, men kan också tillhandahålla företagslån. Koncernen erbjuder även inkassore... Visa mer
Vill du arbeta på ett företag med en öppen och välkomnande miljö samt en härlig gemenskap? Vi jobbar tillsammans, vi har inga hierarkier och du har stora möjligheter att utvecklas både personligt- och yrkesmässigt.
Välkommen till det moderna finansbolaget!
Norra Finans är en finanskoncern som huvudsakligen erbjuder fakturaköp till medelstora- och stora bolag i de nordiska länderna, men kan också tillhandahålla företagslån. Koncernen erbjuder även inkassorelaterade tjänster.
Verksamheten bedrivs vid våra kontor i Haparanda (huvudkontor), Luleå, Stockholm och Helsingfors. I dagsläget är vi 40 anställda i vårt team.
Koncernen har en stark tillväxt och löpande rekryteringsbehov vid samtliga driftställen.
· Vår verksamhet har rötterna i den unika och gränslösa staden Haparanda-Torneå, precis på gränsen mellan Sverige och Finland.
· Tack vare vårt geografiska läge definierar vi både Sverige och Finland som våra hemmamarknader.
· Vi drivs av en entreprenörsanda och vi utvecklar nya finansieringstjänster som svarar mot marknadens föränderliga behov.
· På Norra Finans hjälper vi våra kunder på svenska, finska och engelska.


Om tjänsten
Vi stärker upp vårt IT-team med ytterligare en medarbetare och söker därför dig som gillar teknik, är driftig, tar egna initiativ, är modig och målfokuserad IT-tekniker för placering i Haparandakontoret, resor till våra andra kontor förekommer. Du trivs med att arbeta självständigt såväl som i team.
I din roll som IT-tekniker och med din kunskap och engagemang hjälper du till att underhålla, förbättra samt uppgradera våra befintliga IT-system.
Du kommer att arbeta med allt från små projekt till större åtaganden både på plats i Haparanda och våra andra kontor.
Underhålla program, utföra felsökningar samt utveckla IT-systemen är återkommande arbetsuppgifter. Arbetet kräver alltså inte endast ett tekniskt kunnande utan också social kompetens.
Vi söker dig med minst ett års erfarenhet från IT-branschen.
Som IT-tekniker kommer du att arbeta med
· Service och support av IT-system
· Felsökning, problemlösning och utveckling av IT-miljöer
· Installationer (hårdvara, mjukvara, nätverk etc.)
· Säkerhetslösningar (brandväggar, antivirus, VPN, etc.)
Krav
· Grundläggande kunskaper i Windows 10, Windows Server
· Grundläggande nätverkskunskaper (brandvägg, switch, trådlöst)
· B-Körkort
· Flytande svenska och goda engelska kunskaper
Meriterande
· Finskspråkig
· Active Directory erfarenhet
· Office 365 erfarenhet
· Certifieringar
Placeringsort: Haparanda
Tillträde: Enligt ö k
Typ av anställning: Heltid, tillsvidareanställd
Arbetstider: Dagtid
Individuell lönesättning tillämpas.

Om dig
Vi söker dig med minst ett års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter inom IT-branschen.
Vi vill att du som söker tjänsten har för tjänsten relevant utbildning eller att du på annat sätt har erhållit motsvarande kunskaper.
Vi söker dig som med sin servicekänsla, sociala förmåga samt stora IT-intresse kan fortsätta utveckla företagets samarbete med kunder. Även om baskunskaper inom IT-branschen är en viktig färdighet är det den rätta personligheten vi söker efter!
Du har ett noggrant arbetssätt, en stor vilja att ge bra service, har lätt att samarbeta dina arbetskollegor och har en positiv grundsyn. Du respekterar och värdesätter dina kollegor, har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående.

Ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och intervjuer sker löpande.
Är du intresserad av att veta mer eller ansöka till tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare:
Mika Oinas, IT-ansvarig
070-210 4142
[email protected]

Norra Finans Sverige AB
Box 124
953 23 Haparanda

#jobbjustnu Visa mindre

Produktionsansvarig till finanskoncernen Norra Finans

I din roll som produktionsansvarig leder du Haparandas produktionsgrupp inom fakturaköp. Du arbetar med allt från små projekt till större åtaganden både internt och externt. Du är med och bygger upp rutiner, finner nya arbetssätt, utbildar nya medarbetare. Som person är du tydlig, kommunikativ och ställer krav på kvalitet. Du har ett noggrant arbetssätt och har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående. Du är en närvarande och engage... Visa mer
I din roll som produktionsansvarig leder du Haparandas produktionsgrupp inom fakturaköp.
Du arbetar med allt från små projekt till större åtaganden både internt och externt. Du är med och bygger upp rutiner, finner nya arbetssätt, utbildar nya medarbetare. Som person är du tydlig, kommunikativ och ställer krav på kvalitet. Du har ett noggrant arbetssätt och har förmåga att själv hitta lösningar på problem och är självgående. Du är en närvarande och engagerad ledare som följer upp din personals utveckling och prestationer. Du definierar självständigt aktiviteter och prioriteringar för att nå uppsatta affärsmål.


Du är systemansvarig för vårt fakturaköpssystem, där du tillsammans med vår IT avdelning tar hand om tekniska integrationer. Du rapporterar frågor som rör bland annat statistik, bevakning och uppföljning direkt till ledningen.


Meriterande
· Några års arbetslivserfarenhet inom ledarskap
· Arbete med kreditgivning
· Goda kunskaper i finska och engelska.


Tjänsten avser visstidsanställning på 1 år med stor möjlighet till förlängning. Visa mindre

Redovisningsekonom till kreditkoncernen Norra Finans

Redovisningsekonom till kreditkoncernen Norra Finans med placeringsort Haparanda. Vi söker en redovisningsekonom till vår ekonomiavdelning i Haparanda. Ekonomiavdelningen ansvarar för bokslutsarbete, finansiell rapportering, uppföljning av interna kontroller samt myndighetsrapportering. Arbetsuppgifterna omfattar både dagliga och månatliga rutiner. I din roll ingår bland annat följande arbetsuppgifter: löpande bokföring, fakturering, leverantörsreskontra,... Visa mer
Redovisningsekonom till kreditkoncernen Norra Finans med placeringsort Haparanda.
Vi söker en redovisningsekonom till vår ekonomiavdelning i Haparanda. Ekonomiavdelningen ansvarar för bokslutsarbete, finansiell rapportering, uppföljning av interna kontroller samt myndighetsrapportering. Arbetsuppgifterna omfattar både dagliga och månatliga rutiner. I din roll ingår bland annat följande arbetsuppgifter: löpande bokföring, fakturering, leverantörsreskontra, kundreskontra, månads- och årsbokslut, delaktighet i extern -och intern rapportering.
Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet inom redovisning. Erfarenhet av löneadministration ser vi som meriterande. Som person är du noggrann, prestigelös och har förmåga att prioritera vad som är viktigast för stunden. Kunskaper i finska och engelska språket ser vi som meriterande.
Tjänsten är på heltid med start omgående.

#jobbjustnu Visa mindre