Lediga jobb Haparanda Stadshotell AB i Haparanda

Se alla lediga jobb från Haparanda Stadshotell AB i Haparanda. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Haparanda som finns inom det yrket.

Sous chef

100% heltid/ tillsvidare anställning med 6 månaders provanställning. Språkkrav: Engelska Boende kan ordnas på hotellet Haparanda Stadshotell är Swedish Lapplands äldsta Stadshotell med en unik historia med internationella gäster året runt. För dom flesta är Haparanda en liten idyllisk småstad men få vet att staden, med vårt hotell i centrum, har stundtals varit platsen med den hetaste pulsen i Europa. Vårt hotell andas historia: här har revolutionärer, an... Visa mer
100% heltid/ tillsvidare anställning med 6 månaders provanställning.
Språkkrav: Engelska
Boende kan ordnas på hotellet
Haparanda Stadshotell är Swedish Lapplands äldsta Stadshotell med en unik historia med internationella gäster året runt.
För dom flesta är Haparanda en liten idyllisk småstad men få vet att staden, med vårt hotell i centrum, har stundtals varit platsen med den hetaste pulsen i Europa. Vårt hotell andas historia: här har revolutionärer, anarkister, spioner, agenter, sågverksbaroner, militärer och grevar och baroner satt sin prägel på historien. På samma sätt finns doften, mystiken och spänningen från dessa epoker inpräglade både i hotellets utsida och i insida, vars former har fått sin glans från fornstora dagar. Hotellet har 92 hotellrum och har möjligheter att ta emot upp till 600 matgäster.
Vi söker vi nu efter dig med ett gediget intresse för mat och värdesätter råvaror med hög kvalitet. Du är flexibel, stresstålig samt har en professionell och personlig inställning mot kollegor och gäster Du har minst 2-4 års erfarenhet som kock med vana av stora event samt a la carte matlagning. Du har ett kvalitetstänk, servicesinne och gillar att göra det där lilla extra för att få våra gäster nöjda. Du gillar att ha roligt på jobbet.
Vi söker dig som är kreativ, smaksäker och brinner för, att utifrån våra lokala råvaror, utveckla smakupplevelser både i vår restaurang och i andra festlokaler.
Vår filosofi kring matlagning går hand i hand med de fina råvarorna vi har omkring oss. Grönsaker, kött och fisk har omsorgsfullt valts ut i samspråk med våra kunniga producenter. Deras kärlek för råvaran och vår passion för matlagning är ett samarbete vi är väldigt stolta över. Mat för oss är en sann glädje vi gärna delar med oss av i form spännande smaker och texturer i kombination som presenteras på faten.
Strävan hos oss vilar aldrig och vi söker alltid efter nya vägar för att väcka våra gästers intresse i våra hantverk som är framtagen i ett enda syfte…att tillfredsställa och bringa fram leenden i allas våra mathjärtan. Visa mindre

Köksmästare

Ansök    Feb 27    Haparanda Stadshotell AB    Köksmästare
100% heltid/ tillsvidare anställning med 6 månaders provanställning. Språkkrav: Engelska Boende kan ordnas på hotellet Historiska Haparanda Stadshotell är Swedish Lapplands äldsta hotell och vi anordnar både stora och små evenemang. Hotellet har 92 hotellrum och har möjligheter att ta emot upp till 600 matgäster. Vår köksmästare har valt att gå vidare efter många år hos oss och vi behöver nu en ny energifylld köksmästare. Vi söker vi nu efter dig med ett g... Visa mer
100% heltid/ tillsvidare anställning med 6 månaders provanställning.
Språkkrav: Engelska
Boende kan ordnas på hotellet
Historiska Haparanda Stadshotell är Swedish Lapplands äldsta hotell och vi anordnar både stora och små evenemang. Hotellet har 92 hotellrum och har möjligheter att ta emot upp till 600 matgäster.
Vår köksmästare har valt att gå vidare efter många år hos oss och vi behöver nu en ny energifylld köksmästare. Vi söker vi nu efter dig med ett gediget intresse för mat och värdesätter råvaror med hög kvalitet. Ekonomiskt vana av kalkylering och prissättning av menyer. Du får gärna ha med dig någon kock du jobbat med förut ,då vi utökar vårt team i köket , nu när gästerna strömmar in. Du är flexibel, stresstålig samt har en professionell och personlig inställning mot kollegor och gäster Du har minst 2-4 års erfarenhet som köksmästare med vana av stora event samt a la carte matlagning. Du har ett kvalitetstänk, servicesinne och gillar att göra det där lilla extra för att få våra gäster nöjda. Du gillar att ha roligt på jobbet och har en coachande ledarstil med kompetensutveckling av ditt team.
Vi söker dig som är kreativ, smaksäker och brinner för, att utifrån våra lokala råvaror, utveckla smakupplevelser både i vår restaurang och i andra festlokaler. Du är en närvarande ledare med delaktighet i det dagliga utvecklingsarbetet. Ditt menyskapande är kreativt och ständigt utvecklande.


Vår filosofi kring matlagning går hand i hand med de fina råvarorna vi har omkring oss. Grönsaker, kött och fisk har omsorgsfullt valts ut i samspråk med våra kunniga producenter. Deras kärlek för råvaran och vår passion för matlagning är ett samarbete vi är väldigt stolta över. Mat för oss är en sann glädje vi gärna delar med oss av i form spännande smaker och texturer i kombination som presenteras på faten.
Strävan hos oss vilar aldrig och vi söker alltid efter nya vägar för att väcka våra gästers intresse i våra hantverk som är framtagen i ett enda syfte…att tillfredsställa och bringa fram leenden i allas våra mathjärtan. Visa mindre