Lediga jobb Haparanda Montessorifören i Haparanda

Se alla lediga jobb från Haparanda Montessorifören i Haparanda. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Haparanda som finns inom det yrket.

Montessori söker barnskötare

Montessori Droppen söker barnskötare Montessori Droppen är en förskola och F-6-friskola i Haparanda centralort där en av hörnstenarna i vår pedagogik är ”hjälp mig att finna mig själv”, där vi ser varje barn som kompetent och med en inneboende kraft att vilja bli självständig. Fler grundtankar som vi tagit fasta på och tycker är viktiga är samspelet mellan vuxen, barn och en förberedd miljö för barnens livslånga lärande. Vi söker nu dig som är utbildad bar... Visa mer
Montessori Droppen söker barnskötare
Montessori Droppen är en förskola och F-6-friskola i Haparanda centralort där en av hörnstenarna i vår pedagogik är ”hjälp mig att finna mig själv”, där vi ser varje barn som kompetent och med en inneboende kraft att vilja bli självständig. Fler grundtankar som vi tagit fasta på och tycker är viktiga är samspelet mellan vuxen, barn och en förberedd miljö för barnens livslånga lärande.
Vi söker nu dig som är utbildad barnskötare och som brinner för att arbeta med barn. Vi erbjuder trygghet, glädje och lärande i en miljö där barnen lockas till lek. Genom lyhördhet och delaktighet för barnen vill vi bidra till att barnen växer upp till nyfikna och respektfulla och ansvarskännande människor. Förskolans pedagoger samarbetar för barnens bästa och för att utveckla den pedagogiska verksamheten. Med hjälp av dokumentation och reflektion arbetar vi för att få tag i det som är viktigt på riktigt och för att göra skillnad för barnen.
Arbetsbeskrivning
Inför läsåret 2023/2024 söker vi dig som har barnskötarutbildning. Har du utbildning i lågaffektivt bemötande eller specialpedagogik ses det som meriterande. För att lyckas i arbetet behöver du ha erfarenhet av arbete som barnskötare på förskola. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd, av språkutvecklande arbetssätt och arbete med tecken som stöd. Arbetet kräver att du har god kännedom om förskolans läroplan samt goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska.
Som person är du pedagogisk och har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Vidare är du bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Jobbet passar dig som är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar.
Vi vill att du präglas av nyfikenhet respekt och uppskattning i ditt möte med eleverna, men också i möte med den pedagogik som vi på Montessori Droppen bedriver. Det är positivt om du har kunskaper om och/eller erfarenhet av Montessoripedagogik, men framför allt ska du vara intresserad och beredd på att lära dig det.
Vi söker dig som vill vara med och göra skillnad för våra barn.
Kvalifikationer
Du är utbildad och erfaren barnskötare.
Då arbetet bygger på nära samarbete med kollegor, rektor och vårdnadshavare är bemötande och samarbetsförmåga viktiga egenskaper. Att arbeta effektivt för att nå gemensamma mål är en del av din vardag. I uppdraget ingår att tillsammans med andra hitta kreativa och flexibla lösningar för att möta individens och gruppens behov samt att skapa former för reellt inflytande för barnen i förskolan.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Anställningsform/varaktighet
Sexmånaders provanställning med goda möjligheter till förlängning.
Omfattning
100%
Lön
Individuell lönesättning
Kontakt, ansökan och rekrytering
Du kan vända dig till rektor Susanna Kunnari angående frågor om ansökan och tjänsten.
Tfn: 070-615 10 88, e-post: [email protected]
Rekryteringsarbetet kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdatumet passerat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med säljare.
Skicka ditt CV och ett personligt brev till e-postadressen ovan senast den 13 november. Tillträde i tjänst: 20 november 2023 eller enligt överenskommelse. Visa mindre

Musiklärare/modersmålslärare

Montessori Droppen är en F-6 friskola (och förskola) i Haparanda centralort där vi nu behöver Dig som är utbildad musiklärare/musikpedagog och som brinner för att undervisa elever i musik och för att lösa pedagogiska utmaningar med olika slags barn. Vi arbetar tillsammans med barnen för vår gemensamma arbetsmiljö, där alla - såväl personal som elever - ska trivas och känna sig trygga. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i musik sker för årskurs F-6. Som musiklä... Visa mer
Montessori Droppen är en F-6 friskola (och förskola) i Haparanda centralort där vi nu behöver Dig som är utbildad musiklärare/musikpedagog och som brinner för att undervisa elever i musik och för att lösa pedagogiska utmaningar med olika slags barn. Vi arbetar tillsammans med barnen för vår gemensamma arbetsmiljö, där alla - såväl personal som elever - ska trivas och känna sig trygga.
ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i musik sker för årskurs F-6. Som musiklärare är du ansvarig för sångsamlingar och skolavslutningar. Sedvanliga arbetsuppgifter ingår såsom planering, utvärdering, bedömning och betygssättning utifrån styrdokumenten. Instrumentvård och inköp.
KVALIFIKATIONER
Vi söker en behörig, legitimerad och erfaren musiklärare. Du har förmåga att möta och leda olika typer av elever. Du är en tydlig ledare som förstår att det är ditt ledarskap som gör skillnad. Du är flexibel, ansvarstagande och lösningsinriktad. Du är en musiker även på fritiden.
Tjänsten är på ca 20% men kan kombineras med andra ämnen såsom modersmålslärare.
Du kan vända dig till rektor Susanna Kunnari angående frågor om ansökan och tjänsten via tfn: 070-615 10 88 eller mail: [email protected]
Rekryteringsarbetet kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdatumet passerat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med säljare.
Skicka ditt CV och ett personligt brev till e-postadressen ovan senast den 2 juni. Tillträde i tjänst: 1 Augusti 2023 eller enligt överenskommelse. Visa mindre

Studiehandledare (persiska)

Montessori Droppen är en F-6 friskola (och förskola) i Haparanda centralort där vi nu behöver Dig som är utbildad studiehandledare och/eller har erfarenhet av att ha arbetat som studielärare/modersmålslärare och som brinner för att stötta och lyfta eleverna och för att lösa pedagogiska utmaningar med olika slags barn. Vi arbetar tillsammans med barnen för vår gemensamma arbetsmiljö, där alla - såväl personal som elever - ska trivas och känna sig trygga. AR... Visa mer
Montessori Droppen är en F-6 friskola (och förskola) i Haparanda centralort där vi nu behöver Dig som är utbildad studiehandledare och/eller har erfarenhet av att ha arbetat som studielärare/modersmålslärare och som brinner för att stötta och lyfta eleverna och för att lösa pedagogiska utmaningar med olika slags barn. Vi arbetar tillsammans med barnen för vår gemensamma arbetsmiljö, där alla - såväl personal som elever - ska trivas och känna sig trygga.
ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter är att fungera som en språkstödjare och stötta/coacha elever under deras studietid på skolan på sitt modersmål. Genom detta ges eleverna större möjligheter att nå kunskapskraven. Du ska kunna Persiska flytande i både tal och skrift.
KVALIFIKATIONER
Som studiehandledare behöver du ha kompetens att kartlägga nyanlända elevers kunskapsnivå. Du behöver även ha gedigna kunskaper både i svenska och i det aktuella språket, med hjälp av vilket man ger språkstöd åt eleverna. Meriterande är om man har någon form av pedagogisk eller beteendevetenskaplig utbildning.
Du kan vända dig till rektor Susanna Kunnari angående frågor om ansökan och tjänsten via tfn: 070-615 10 88 eller mail: [email protected]
Rekryteringsarbetet kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdatumet passerat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med säljare.
Skicka ditt CV och ett personligt brev till e-postadressen ovan senast den 2 juni. Tillträde i tjänst: 17 Augusti 2023 eller enligt överenskommelse. Visa mindre

Kock till skolkök

Är du utbildad kock med erfarenhet av storkök och intresse för ett grönare och mer hållbart kök? Då ska du söka den här tjänsten. Arbetsplatsbeskrivning: Montessori droppen är en icke vinstdrivande verksamhet med skola, förskola och fritidshem som ligger i Haparanda centralort. Skolan drivs av Haparanda Montessoriförening. I skolan har vi ca 70 elever, i förskolan ca 70 barn och vi har totalt ca 30 personal. Kvalifikationer På grund av pensionering söker v... Visa mer
Är du utbildad kock med erfarenhet av storkök och intresse för ett grönare och mer hållbart kök? Då ska du söka den här tjänsten.
Arbetsplatsbeskrivning:
Montessori droppen är en icke vinstdrivande verksamhet med skola, förskola och fritidshem som ligger i Haparanda centralort. Skolan drivs av Haparanda Montessoriförening. I skolan har vi ca 70 elever, i förskolan ca 70 barn och vi har totalt ca 30 personal.
Kvalifikationer
På grund av pensionering söker vi nu en erfaren och kvalitetsmedveten köksansvarig kock till restaurang Droppen. Uppdraget innebär att tillsammans med köksbiträden i eget skolkök laga näringsrik mat från grunden - för verksamhetens barn och personal.
Vi vill utveckla vår matlagning till att bli mer hållbar och varierad och stor vikt kommer därför att läggas vid tidigare erfarenhet och utbildning.
Som köksansvarig har du ansvar för att planera och leda arbetet i köket. I arbetet ingår allt från beställning av varor, matlagning, specialkost till disk och städning.
Du kommer också att samarbeta med elever, lärare och övrig personal på skolan, förskolan och fritidshemmet.
Vi söker dig som har kockutbildning och erfarenhet av att arbeta i skolkök. Du ska också ha gått utbildning i livsmedelshygien. Du ska vara van att planera menyer och vara kreativ. Du behärskar svenska väl i tal och skrift. Det är meriterande om du har erfarenhet av pedagogiskt arbete i skola och/eller förskola, eftersom arbete som kock hos oss innebär ett nära samarbete med elever. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Tillträde: 1 augusti 2022 eller enligt överenskommelse Visa mindre