Lediga jobb Fören Tornedalen 2020 i Haparanda

Se alla lediga jobb från Fören Tornedalen 2020 i Haparanda. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Haparanda som finns inom det yrket.

Verksamhetsledare T4 i Tornedalen

LLU Tornedalen 2020 bistår med rekrytering av verksamhetsledare till nedanstående samverkansorganisation som kommer att vara arbetsgivare. Samverkansorganisationen T4 i Tornedalen ekonomisk förening där kommunerna Kiruna, Pajala, Övertorneå och Haparanda ingår, har som målsättning att skapa en sammanhängande ledinfrastruktur för det rörliga friluftslivet som följer Torne- och Muonio älvdalar från Kiruna respektive Karesuando i norr till Haparanda i söder.... Visa mer
LLU Tornedalen 2020 bistår med rekrytering av verksamhetsledare till nedanstående samverkansorganisation som kommer att vara arbetsgivare.
Samverkansorganisationen T4 i Tornedalen ekonomisk förening där kommunerna Kiruna, Pajala, Övertorneå och Haparanda ingår, har som målsättning att skapa en sammanhängande ledinfrastruktur för det rörliga friluftslivet som följer Torne- och Muonio älvdalar från Kiruna respektive Karesuando i norr till Haparanda i söder. Föreningens säte är i Pajala, distansarbete kan tillämpas vilket innebär att du kan vara bosatt i eller i närheten av Tornedalen.
Verksamheten ska i samverkan med ideella föreningar binda samman befintlig ledinfrastruktur som kompletteras med nyanläggningar av lämpliga delsträckor för att skapa 80 mil sammanhängande året-runt huvudled genom Tornedalen. I rollen som verksamhetsledare förväntas du driva, leda och samordna föreningarnas arbetsinsatser i området.
Om tjänsten
Vi söker dig som är beredd att anta en spännande utmaning för hela Tornedalen. Tjänsten är en tillsvidareanställning. (provanställning kan komma att tillämpas)
Verksamhetsledaren ska:
- Ha god förmåga att leda och fördela arbetet inom verksamheten.
- Vara vårt ansikte utåt tillsammans med styrelsen och vara den sammanhållande länken för hela verksamheten.
- Föra en löpande transparent dialog med styrelsen.
- Kunna jobba inom hela området som omfattar kommunerna Kiruna, Pajala, Övertorneå och Haparanda.
- Upprätta verksamhetsplaner samt budgetar.
- I samarbete med aktörer inom ideell-, privat och offentlig sektor ta fram en långsiktig strategi och förvaltningsmodell för ledinfrastrukturen i Tornedalen.
Kvalifikationer
God datorvana.
- God förmåga att arbeta strukturerat och självständigt. Distansarbete kan till viss del tillämpas.
- Erfarenhet av projektledning.
- Kunskap inom ekonomi- och budgetarbete.
- Kunna arbeta flexibelt och ha god kommunikationsförmåga.
- Kunskap om det stora geografiska området är en stor tillgång.
- Skoterförarbevis/vana av skoterkörning då en stor del av arbetet kommer beröra skoterleder. Visa mindre

Projektmedarbetare

Vi söker drivande, resultatorienterade och erfarna projektmedarbetare, projektledare, marknadsförare och inflyttnings guide som skall jobba med att öka inflyttning till Tornedalen under perioden 2024 - 2026. Tjänsterna kommer att fördelas geografiskt i området. Leader Tornedalen 2030 är en ideell förening med uppgift att utveckla och stärka landsbygden i Kiruna, Pajala, Övertorneå och Haparanda kommuner. Verksamheten baseras på Leader-metoden som innebär g... Visa mer
Vi söker drivande, resultatorienterade och erfarna projektmedarbetare, projektledare, marknadsförare och inflyttnings guide som skall jobba med att öka inflyttning till Tornedalen under perioden 2024 - 2026. Tjänsterna kommer att fördelas geografiskt i området.
Leader Tornedalen 2030 är en ideell förening med uppgift att utveckla och stärka landsbygden i Kiruna, Pajala, Övertorneå och Haparanda kommuner. Verksamheten baseras på Leader-metoden som innebär gränsöverskridande samverkan; ett trepartnerskap mellan ideell, offentlig och privat sektor. Verksamheten finansieras av EU, stat, kommuner och region Norrbotten.
Om dig
Vi tror att du är en utåtriktad, förtroendegivande och ansvarstagande person som är service­inriktad. Du har tidigare erfarenhet av att jobba med människor och arbetar bra i grupp. Du är en flexibel person som tar egna initiativ och driver självständigt arbetet framåt. Vi vill att du har ett genuint intresse för platsutveckling. Erfarenhet av landsbygds- eller platsutveckling, marknads­föring och/eller tidigare inflyttnings guidning krävs. Vi hoppas att du tycker om att fotografera och skriva. Det är även meriterande om du har erfarenhet av föreningsarbete, projektledning eller annan målstyrd verksamhet.
Du ska behärska svenska och engelska i tal och skrift då du kommer att arbeta med internationella inflyttare. Meriterande är om du kan finska/meänkieli.
Körkort och tillgång till egen bil är ett krav då du kommer att resa till byarna i Tornedalen.
Arbetsuppgifter
I din roll som projektmedarbetare arbetar du kommun överskridande tillsammans med teamet, som består av projektledare, marknadsförare, inflyttnings guide och administratör. Du kommer att ha ansvar för kontakten med intresserade inflyttare till Tornedalen, där internationella inflyttare är en målgrupp som kräver extra guidning. Du kommer att hjälpa dessa personer med information om hur det är att flytta till Sverige samt förmedla kontakter med näringslivet, föreningar i byarna och det offentliga vid behov. Du ska på ett självständigt sätt guida dessa personer till rätt instanser och matcha dem med rätt aktörer. Detta innebär också en nära kontakt med föreningar och företag i Tornedalen. Projektteamet kommer att arrangera workshops och evenemang samt stötta föreningar och företag med att synliggöra och marknadsföra sina byar. Eftersom du kommer att arbeta nära föreningar innebär det deltagande på möten under kvällar och helger vid behov.
Du förväntas också
- Ha en god känsla för ordning, struktur, service och flexibilitet.
- Ha datorvana och internet uppkoppling för att kunna arbeta hemifrån till stor del.
- Ha god förmåga att skapa och utveckla nätverk.
Omfattning
Tidsbegränsad hel- eller deltidsanställning under projektperiod januari 2024 - december 2026. Kvälls- och helgarbete förekommer till viss del. Provanställning kan komma att tillämpas. Verksamhets kontoret är placerat i Övertorneå. Anställningarna blir aktuella under förutsättning att Jordbruksverket beviljar projektstöd.
Meriterande för tjänsten
- stort kontaktnät i Tornedalen.
- erfarenhet av projektledning och/eller egna projekt.
- kunskaper om administration, ekonomi och budgetprocesser.
- viss erfarenhet av att arbeta med offentlig förvaltning och privat sektor, nyföretagande och olika former för småföretagande och ideell verksamhet.
- vana av självständigt arbete.
- marknadsföring och kommunikation.
Övrigt
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Ansökan med CV, löneanspråk, referenser och personligt brev skickas senast 15 oktober 2023 till: Leader Tornedalen 2030, Matarengivägen 15, 957 31 Övertorneå eller via mail till: [email protected] Visa mindre

Marknadsförare

Ansök    Nov 20    Fören Tornedalen 2020    Marknadsförare
Vi söker en drivande, kreativ, resultatorienterad marknadsförare som skall jobba med att öka inflyttning till Tornedalen under perioden 2024 - 2026. Leader Tornedalen 2030 är en ideell förening med uppgift att utveckla och stärka landsbygden i Kiruna, Pajala, Övertorneå och Haparanda kommuner. Verksamheten baseras på Leader-metoden som innebär gränsöverskridande samverkan; ett trepartnerskap mellan ideell, offentlig och privat sektor. Verksamheten finansie... Visa mer
Vi söker en drivande, kreativ, resultatorienterad marknadsförare som skall jobba med att öka inflyttning till Tornedalen under perioden 2024 - 2026.
Leader Tornedalen 2030 är en ideell förening med uppgift att utveckla och stärka landsbygden i Kiruna, Pajala, Övertorneå och Haparanda kommuner. Verksamheten baseras på Leader-metoden som innebär gränsöverskridande samverkan; ett trepartnerskap mellan ideell, offentlig och privat sektor. Verksamheten finansieras av EU, stat, kommuner och region Norrbotten.
Om dig
Vi tror att du är en utåtriktad, förtroendegivande och ansvarstagande person som är service­inriktad. Du har tidigare erfarenhet av att jobba med människor och arbetar bra i grupp. Du är en flexibel person som tar egna initiativ och driver självständigt arbetet framåt. Vi vill att du har ett genuint intresse och erfarenhet av landsbygds- eller platsutveckling samt marknads­föring. Det är även meriterande om du har erfarenhet av föreningsarbete, projektledning eller annan målstyrd verksamhet.
Du ska behärska svenska och engelska i tal och skrift då du kommer att arbeta med internationella inflyttare. Meriterande är om du kan finska/meänkieli.
Körkort och tillgång till egen bil är ett krav då du kommer att resa inom Tornedalen. Tillgång till Internet är ett krav då distansarbete tillämpas.
Arbetsuppgifter
I din roll som marknadsförare arbetar du kommun överskridande tillsammans med teamet, som består av projektledare, inflyttnings guider och administratör. Du kommer delvis att ha kontakten med intresserade inflyttare till Tornedalen, där internationella inflyttare är en målgrupp. Detta innebär också en nära kontakt med föreningar och företag i Tornedalen. Projektteamet kommer att arrangera workshops och evenemang samt stötta föreningar och företag med att synliggöra och marknadsföra sina byar. Eftersom du ingår i teamet som arbetar nära föreningar innebär det deltagande på möten under kvällar och helger vid behov.
Meriterande för tjänsten
-Relevant utbildning och erfarenhet av digital marknadsföring.
-Producera, administrera och utvärdera digitala kampanjer.
- Erfarenhet av projektledning och/eller egna projekt.
- Vana av självständigt arbete.
Omfattning
Tidsbegränsad deltidsanställning under projektperiod januari 2024 - december 2026. Kvälls- och helgarbete förekommer till viss del. Provanställning kan komma att tillämpas. Verksamhets kontoret är placerat i Övertorneå. Anställningarna blir aktuella under förutsättning att Jordbruksverket beviljar projektstöd.


Övrigt
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Ansökan med CV, löneanspråk, referenser och personligt brev skickas senast 6 december 2023 till: Leader Tornedalen 2030, Matarengivägen 15, 957 31 Övertorneå eller via mail till: [email protected] Visa mindre